SATELLIITTIPOJAT

Pirkanmaalaista kodintekniikkakauppaa, antenni- ja satelliittiasennuksia jo vuodesta 1990
Etusivu
Historia
Kuinka voimme auttaa?
Yhteystiedot
Linkit

HISTORIA

60-luvulla isäni Jorma Karvinen aloittaa kodinkonekaupan tukkuportaasta. Hän myi kodinkoneita maahantuojien palveluksessa vähittäiskauppiaille kauppaopiston käytyään. Tuolloin hän oli reipas alle "kolmekymppinen" myyntimies ja piakkoin myös pienen pojan isä. Pasi-poika, eli minä, "tulla tupsahdin" perheeseen. Pian seuraa teki myös Markus, joten Margit-äidillä riitti puuhaa kotipuolessa. Jorma myi kodinkoneita eri maahantuojien palveluksessa, kuitenkin siten, että tuotteet paremminkin edustivat myöhemmin viihde-elektroniikkaa. (Helkama, Suomen Hitachi, Oy Lohja Ab - Finlux)

80-luvun alussa avautui mahdollisuus omaan yrittäjyyteen. Jorma avasi ensimmäisen, sen "aidon" Mustan Pörssin Tampereen keskustaan Kuninkaankadulle. Kauppaa käytiin kiivaasti, myyjiä oli paljon, myöhemmin myös omat pojat siellä aloittelivat palveluammatissa. Tästä edettiin lähemmäksi 80-luvun loppua, minulla oli mielenkiintoa syvemmälle tekniikkaan, ja tarkemmin antennijärjestelmien puolelle. Satelliittiantennit olivat tuolloin vielä melko kalliita, ja siten niitä oli vielä harvoilla. Tutustuin tuolloin "lautasiin" ja pian solmin maahantuontisopimuksen paraboliantenneja valmistavan tehtaan kanssa. Nyt alkoi edullisempien Sat-järjestelmien kausi! Perustin "Satelliittipojat"-yritykseni, joka toimi isäni yrityksen "siipien alla".

Sittemmin satelliittilaitekauppa lisääntyi hintojen muuttuessa edullisemmiksi ja myös uusien keski-eurooppalaisten ostokontaktien myötä laitepuoli monipuolistui. Suomen siirtyessä digiaikaan laitekauppa saavutti huippulukemat vakiintuneiden laitetoimittajien avustuksella, (tuotemerkkeinä mm. Topfield, Digiality, Maximum, Handan). Suuri kiitos tästä myös heille! Suuresta asiakaskunnasta saan kiittää myös isääni, luonnollisesti vanhat asiakkaat luottamuksella kääntyvät puoleeni kodintekniikan kysymyksissä. Tänä päivänä liiketoimintamme perustuu jopa yli 30 vuotta vanhoihin asiakassuhteisiin samalla toivottaen uudet asiakkaat tervetulleiksi!


Palveluksessanne
Pasi / Satelliittipojat